Zoeken

zzpp geregistreerd business partner

Netwerk
Ons netwerk bestaat per klantverbinding voor 98% uit glasvezel, tot op gemiddeld 300 meter van de voordeur van onze klanten. Daarmee heeft Ziggo het grootste glasvezelnetwerk van Nederland met een constante capaciteit per aansluiting van 3-4 Gbit/s. Met dit toekomstvaste netwerk bieden wij onze klanten nu en in de voorzienbare toekomst uiteenlopende producten en diensten.
Producten en diensten

Televisie
Ziggo biedt zijn klanten 3 pakketten waarin zowel digitale als interactieve televisie zijn opgenomen. Met de aanschaf van een ontvanger (digitaal, HD of interactief) bepaalt de klant zelf hoe en in welke kwaliteit hij TV wil kijken. Daarnaast bieden wij een aantal aanvullende digitale pakketten, zoals HBO, Eredivisie Live, Film1 en Sport1. Klanten kunnen bovendien in en om het huis live tv kijken op een smartphone of tablet.

Internet
Wij hebben ruim 1,7 miljoen breedbandinternetklanten. Met de implementatie van EuroDocsis 3.0 hebben wij onze internetsnelheden aanzienlijk verhoogd, tot 150 Mbps.

Telefonie
Wij bieden hoogwaardige telefoniediensten aan zoals ISDN2, ISDN30 en Office Plus. Met de VolopBellen diensten kunt u voor een vast bedrag onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland.

Alles-in-1 (Bundels)
Ziggo biedt zijn klanten verschillende bundelopties aan. Zo heeft de klant de mogelijkheid om televisie-, breedbandinternet- en telefoniediensten in één productpakket af te nemen. Momenteel hebben wij ca. 1,4 miljoen bundelabonnees van het Alles-in-1-product.

Muziek
Met onze ambitie om te groeien naar een media- en entertainment bedrijf, mag muziek niet ontbreken aan ons assortiment. Daarom heeft Ziggo gedurende de zomer van 2012 Ziggo Muziek, een streaming muziekdienst geïntroduceerd. Ook hebben wij een uitgebreid aantal radiozenders in ons assortiment.

Office Basis

Office Plus

Office Pro

Ideaal voor bedrijven die internet gebruiken voor online diensten en e-mail. Met 2 telefoonlijnen en het uitgebreide radio- en tv-aanbod van Ziggo. Zeer geschikt voor bedrijven met thuiswerkers of weinig telefoonlijnen. Alles-in-1 voor ondernemers, met TV en radio, 4 telefoonlijnen, 10 telefoonnummers en supersnel internet. Een zakelijke, professionele helpdesk, een duidelijke Service Level Agreement en alles op 1 BTW-factuur. Onze 'high end' bundel met glasvezelinternet en ISDN telefonie. Hiermee beschikt uw klant over gegarandeerde bandbreedte, zeer hoge beschikbaarheid en tot wel 32 vaste IP-adressen, maar ook concurrerende beltarieven.
Neem contact met ons op voor meer informatie