Zoeken

Beheer op afstand
Hebt u zelf (net) niet genoeg resources een systeembeheerder in dienst te nemen?
Wat voor diensten leveren wij?
- zorgen voor de juiste software licenties en het installeren ervan
- het oplossen van problemen
- bewaken en uitvoeren van back-ups
- zorgen voor een goed beveiligd netwerk (ook tegen virussen)
- inventariseren van hard- en software

Beheer van servers op afstand
Het beheer van een server voor bijvoorbeeld e-mail verkeer, voor uw eigen website of firewall of gewoon voor uw data en/of printeraansluitingen vergt vaak meer kennis dan het beheer van uw desktop PC’s. Dedico neemt deze zorg van u over, zodat u ook van deze essentiële onderdelen van uw netwerk een constant en betrouwbaar functioneren mag verwachten.

Thuiswerken
Vanuit huis werken op uw eigen zakelijk netwerk? Via een VPN (goed beveiligd natuurlijk) is dit te realiseren. Hard- en Software inventarisatie: Snel en precies weten welke hard- en software u heeft tot op de component nauwkeurig? Vaak een moeizaam handmatig karwei, soms hard nodig voor uw verzekering, voor de fiscus, in het kader van een overname of gewoon omdat u uw IT bezittingen nauwkeurig in beeld wilt hebben en houden. Wij realiseren dit voor u en leveren u een uitgebreid inventarisatieoverzicht.

Hardware adviezen
Is uw hardware aan vervanging toe? Het afstemmen van uw IT-middelen op de behoeften van uw medewerkers. Verouderde PC’s en besturingssystemen moeten vervangen worden omdat de leverancier ze niet meer ondersteunt. Dedico helpt u de juiste PC’s of randapparatuur te kiezen, te bestellen en te installeren.

Kosten
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek dan zullen wij de kosten met u doornemen.

Informatie
Wilt u meer informatie betreffende dit onderwerp dan kunt u ons bereiken via het contact formulier.