Zoeken

Draytek

Dedico ICT is al sinds jaar en dag reseller van de Draytek produktlijn. Hieronder een overzicht van de functionaliteiten van de Draytek produkten.

Om goed inzicht te krijgen in de praktische toepassing van de mogelijkheden van DrayTek producten, worden enkele functionaliteiten nader toegelicht. Hierdoor kan een beter beeld gevormd worden over de oplossingen en mogelijkheden die DrayTek kan bieden.


Wireless
Het uitgebreide DrayTek assortiment beschikt over een groot aantal producten met wireless functionaliteit, die voor de meest uiteenlopende toepassingen kunnen worden ingezet.


Lees meer...
  4G LTE
DrayTek ondersteunt in enkele routers 4G LTE USB modems. Via de USB poort kan een 4G LTE USB modem worden aangesloten en kan gebruik worden gemaakt van het internet.Lees meer...
  Multiple WAN/Load balancing
De netwerkprestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van de internet-verbinding kunnen verbeterd word-en, door gebruik te maken van twee of meerdere WAN poorten op een router.

Lees meer...
  VoIP
DrayTek heeft een compleet assortiment VoIP modellen. Met deze modem/routers kan een alles in één oplossing voor internettoegang en VoIP geboden worden.
Lees meer...
VPN
Met de VPN mogelijkheden in de DrayTek modem/routers is het mogelijk d.m.v. een beveiligde verbin-ding via het internet te communiceren met een lokaal netwerk.


Lees meer...
  Security
Voor optimale beveiliging van het netwerk beschikken alle routers over een ingebouwde firewall. Tevens zijn er routers met Anti-Virus/Intrusion en Anti-Spam mogelijkheden.Lees meer...
  Content Security Management
Om toezicht op het internetgebruik te hebben en misbruik hiervan te voorkomen heeft DrayTek in veel modellen drie verschillende mechanismen ingebouwd.


Lees meer...
  Management/beheer
Voor het beheren van de DrayTek producten is een speciaal voor de System Integrator ontwikkeld management systeem beschikbaar, VigorACS SI.
Lees meer...

Hebt u vragen over een Draytek produkt klik dan hier...
Zoekt u een firmware of handleiding klik dan hier...